ceturtdiena, 2011. gada 3. februāris

Sacensības....

     Ar prieku varu paziņot, ka esmu veiksmīgi nokārtojis sesiju. Tagad ir patīkama sajūta, jo kādu laiku nebūs jāsaspringst par mācībām. Pēc pirmās mācību nedēļas ir skaidrs, ka šis semestris būs visai aizņemts, jo būs jāpilda daudzi kursa darbi un sesijā jāraksta septiņi eksāmeni, bet līdz tam vēl tālu...
     Pagājušonedēļ piedalījos divās sacensībās Priekuļu Loppet 3. posmā un Valmierā Baiļu apļos 2011. Priekuļos pieveicu 13 apļus, tas ir 26 km. Pēc pus distances pēc laika gāju uz 14 apļiem, bet pēc 10 apļa jutu, ka temps ir pa lielu un to samazināju, tāpēc beigās noslēpju 13 apļus.   


    Otrās sacensībās Baiļu apļos gāja pavisam slikti. Jau otro gadu pēc kārtas mani šajās sacensībās pievīla slēpes. Vietā, kur trase bija cieta slēpēs slīdēja labi, bet pa mīksto trases daļu vispār neslīdēja. Biju vairāk piekusis cīņā ar slēpēm nevis trasi, vai konkurentiem.
    Nākošās sacensības ir sestdien Apkārt Alaukstam. Braukšu garo 42 km distanci. Šodien aizņēmos no Pāvela slēpes ar cerību, ka slīdēs labāk, nekā manējās. Laika ziņas nav tās patīkamākās, sestdien sola siltu laiku ar vēju, tas nozīmē, ka varētu slikti slīdēt un ja būs liels pretvējš, tad būs visai smaga sacensība.
    P.S.
    Šodien skatījos filmu par Mārtiņu Freimani un grupas Tumsa koncertu. Žēl viņa.....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru