pirmdiena, 2010. gada 29. novembris

Par Ziemu un citām lietām....

        Tātad beidzot ir pienākusi ilgi gaidītā ziema. Nevaru sagaidīt, kad beidzot varēs uzkāpt uz slēpēm. Šoziem ir doma beidzot aizbraukt uz kādu kalnu. Tomēr ziemas padarīšanai ir savi mīnusi: ielas un ietves ir visai slidenas, kas apgrūtina skriešanu, jo vairāk jādomā par to vai nenokrīt. Otrs mīnus ir aukstums. Ir sanācis pāris reizes pārsalt skrienot.
         Runājot par treniņiem, tad pagājušonedēļ uzsāku gatavoties jaunajai sezonai. Pats sev esmu uzstādījis lielus mērķus, redzēs, kas no tā sanāks. Cik nu bija iespējas, tad pagājušās nedēļas veikums:
skriešana:   5h 56min - 58,5 km
vfs:              1h 35min     
        Palasīju pāris rakstus par A grupu, un nosecināju, ka vairāk piekrītu viedoklim, ka grupas līmenis ir krities. Lai gan pats skrienu tikai pirmo gadu šajā grupā, un nevaru salīdzināt ar iepriekšējiem gadiem, tomēr visās sacensības, kurās es piedalījos, arī ar ļoti lielām kļūdām esmu ticis pirmajā sešiniekā. Tāpēc ir doma , ka nākamsezon būs jāskrien E grupā.
       Un par pagājušas sezonas rezultātiem varu teik, ka tikai maratonu noskrēju uz "apmierinoši" pārējās sacensības bija uz "vāji" vai "ļoti vāji".              

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru