trešdiena, 2011. gada 16. februāris

Pagājušajā nedēļā sadarītais...

      Trešdien piedalījos Priekuļu slēpojumā. Pēc Alauksta bija doma, ka būs grūti slēpot, bet tā nebija. Pirmos pāris apļus jutu nedaudz kājas, bet tās pierada pie tempa un bija viss kārtībā. Kā parasti bija nelielas problēmas ar slēpju slīdēšanu. Pa trases līdzeno daļu un pret kalnu slīdēja ideāli, bet no kalna varēja būt labāk. Salīdzinot ar citiem es zaudēju visai daudz. Pirmos 7 apļus pabeidzu nedaudz virs 45 min, kas lika cerēt uz 14 apļiem finišā. Nākošos 3 apļus turpināju tādā pašā tempā, bet pēdējos 4 nobraucu ātrāk nekā prasījās, jo no kontrollaika man palika pāri nepilna minūte. Tātad sanāca noslēpot 14 apļos jeb 28 km.
     Sakarā ar Priekuļu slēpojumu ceturtdienu paņēmu no skolas brīvu un biju mājā. No rīta kaut ko pastrādāju pa māju, bet pēcpusdienā izmantoju slēpotāju paradīzi - SĒRSNU. Vienkārši ideāli. Slēpo kur vien acis rāda. Pa ceļam saskrējos ar pāris lapsām un dažiem agresīviem suņiem. Žēl ka piektdien sanāca sniegs, jo nevar vairs tik labi pa sērsnu slēpot.
     Svētdien biju slēpošanas sacensībās Mazsalacā. Rīts bija ļoti auksts, bet Mazsalacā bija vēl augstāks. Uzvelkot slēpes un mēģinot nobraukt no kalniņa lejā es biju šokā. Es nekustējos ne no vietas. Slēpes galīgi neslīdēja. Par laimi tā bija viesiem. Otras slēpes slīdēja labāk. Startā sanāca nostāties aiz vairākiem sīkajiem, kuri nedaudz traucēja, bet tā kā piedalījās ap 100 slēpotāju, tad visi ātri izretinājās. Distance bija 16 km, divos apļos. Pirmo apli nobraucu mierīgi, otrajā kāpināju tempu ar domu noķert priekšā esošos, bet viņi bija pa tālu, lai panāktu. Finišēju desmitais ar laiku 54min 37s, grupā 5. vieta. Uzvarētājam Stupelim zaudēju nepilnas astoņas minūtes.
     Vakar izmantoju RTU studenta privilēģijas un pa lēto, kopā ar Kārli biju aizgājis uz Ķīpsalas peldbaseinu peldēt. Nopeldēju minūtes 50. Jāsaka ka nebija viegli, jo sen nebiju peldējis. Vakarā biju arī zālē.
     Šorīt aizgāju pārbaudīt gaisa temperatūru 40 minūšu  skrējienā. Bija silti, vienīgi rokas nedaudz nosala un skropstas sala ciet. Šovakar došos uz telpu orientēšanos Ķīpsalā. Pieteikušies ir ap 270 dalībnieku, tā kā varētu būt interesanti. Studentu/V21 grupā vien 85 dalībnieku, no kuriem, pie veiksmes, uz finālu var pretendēt kādi divdesmit cilvēki.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru